7 september 2014

03 okt 2013 Bestemmingsplan 2e uitwerking De Bergen (Kazerne & Lood

Ontwerp-uitwerkingsplan

Het plangebied
Het plangebied van het uitwerkingsplan staat ook bekend als het Klein Paradijs, een complex dat bestaat uit een voormalige marechausseekazerne en loods gemeentereiniging. De reeds decennia nagenoeg volledig leegstaande monumentale en cultuurhistorische gemeentelijke gebouwen aan de Paradijslaan/ Grote Berg krijgen een nieuwe functie; het wordt een podium voor de creatieve industrie: Creative Suites in Kazerne & Loods.
Raadplegen digitaal uitwerkingsplan 
Het bestemmingsplan kan via de landelijke website worden geraadpleegd.
Klik hier om het bestemmingsplan te bekijken.
De bronbestanden zijn hier beschikbaar.
Ter inzagelegging
Het ontwerp-uitwerkingsplan ‘2e uitwerking De Bergen (Kazerne & Loods)’ ligt met ingang van donderdag 3 oktober 2013 gedurende zes weken tot en met woensdag 13 november 2013 op werkdagen ter inzage bij het Inwonersplein in het Stadskantoor. Daarnaast kan het ontwerp-uitwerkingsplan worden geraadpleegd op de landelijke website.
Indienen zienswijzen
Tijdens de genoemde termijn is het voor belanghebbenden mogelijk om een zienswijze in te dienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. het hoofd van de sector Openbare Ruimte, Verkeer & Milieu, postbus 90150, 5600 RB  Eindhoven. Wilt u liever mondeling een zienswijze indienen dan dient u vóór 6 november 2013 een afspraak te maken met  R. Martens, telefoonnummer (040) 238 62 88.

Geen opmerkingen: