12 oktober 2011

POL 11-10-2011 Politie zoekt getuigen van ernstige mishandeling/ Man blind door zware mishandeling

De politie zoekt getuigen van een zeer ernstige mishandeling op zondagmorgen 9 oktober tussen 4.00 uur en 4.30 uur .

Een 42-jarige Eindhovenaar fietste die avond vanaf de Grote Berg, via de Paradijslaan naar de brug op de Jan Smitzlaan. Ter hoogte van die brug werd hem de weg versperd door een aantal mannen. Eén van hen sloeg het slachtoffer in het gezicht en deze kwam daardoor ten val. Op de grond kreeg hij nog diverse trappen van de daders, die er vervolgens vandoor gingen. Er is een summier signalement van twee van de daders:

1) Man, getinte huidskleur, rond de 20 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang. Hij had lang, zwart, golvend en vettig haar.

2) Man, gezet postuur en erg kort haar.

Het slachtoffer is na de mishandeling zelf richting het Van Abbemuseum gegaan en daar opgevangen door omstanders die de politie waarschuwden. De man raakte door deze mishandeling blind aan één oog. De politie doet onderzoek naar deze zeer ernstige mishandeling. Daarbij kan we uw hulp gebruiken: we zijn op zoek naar mensen die mogelijk iets meer weten of die de mishandeling gezien hebben en/of het slachtoffer hebben zien fietsen na de mishandeling. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.



Op zondagochtend is een 42-jarige Eindhovenaar ernstig mishandeld op de brug op de Jan Smitzlaan. Een aantal mannen versperden hem de weg en een van hen sloeg het slachtoffer in zijn gezicht. Dat gebeurde tussen 4.00 uur en 4.30 uur, toen het slachtoffer vanaf de Grote Berg en de Paradijslaan kwam gefietst.

De man viel op de grond en kreeg vervolgens nog een paar trappen. De daders gingen ervandoor.
Het slachtoffer is na de mishandeling zelf richting het Van Abbemuseum gegaan en daar opgevangen door omstanders die de politie waarschuwden.

De man raakte door deze mishandeling blind aan één oog. De politie is nog op zoek naar de daders.

© Eindhovens Dagblad 2011, op dit artikel rust copyright.
BRON