3 november 2011

GE 01-11-2011 Vrijwilligerspunt krijgt Keurmerk

Vrijwilligerspunt ontvangt in november het Keurmerk Vrijwillige Inzet...

Dit keurmerk, ‘Goed geregeld!’ geheten, wordt uitgegeven door het NOV, Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk, de brancheorganisatie voor het vrijwilligerswerk in Nederland. Binnenkort hangt het ‘Goed Geregeld schildje dus aan de wand.

Optimale kwaliteit

Vrijwillige inzet staat in de schijnwerpers. Er wordt onder invloed van de WMO een steeds groter beroep gedaan op vrijwilligers! Vrijwilligerspunt vind het belangrijk om, zeker in deze tijd, de vrijwilligers en organisaties goed te kunnen ondersteunen. Met het behalen van het keurmerk kunnen de vrijwilligers en organisaties er zeker van zijn dat de kwaliteit van de ondersteuning optimaal is.

Vernieuwd

Met de komst van de basisfuncties vrijwilligerswerk heeft NOV ook het Keurmerk Steunpunt Vrijwillige Inzet vernieuwd. Steunpunten vrijwilligerswerk worden namelijk nadrukkelijker dan ooit gevraagd te laten zien welke onmisbare rol zij vervullen bij het ondersteunen en stimuleren van vrijwillige inzet in de lokale samenleving. Het nieuwe Keurmerk biedt steunpunten niet alleen de mogelijkheid om de kwaliteit van hun organisatie in beeld te brengen maar geeft tevens handvaten om met de basisfuncties vrijwilligerswerk aan de slag te gaan. Het nieuwe Keurmerk wordt voor de duur van 3 jaar afgegeven.

BRON

31 oktober 2011

GEM 27-10-2011 Ingekomen vergunningaanvraag

* Zaaknummer: 11/3397 (nieuw)

- adres: Grote Berg 49a

- type: OMZ

- omschrijving: omzettingsvergunning t.b.v. 6 onzelfstandige woonruimten

- status: INGEKOMEN

GEM 25-10-2011 Ingekomen vergunningaanvraag

* Zaaknummer: 11/3338 (nieuw)

- adres: Grote Berg 60

- type: OBV, OMG

- omschrijving: wijzigen van de voorgevel

- status: INGEKOMEN