30 december 2012

Officiële publicaties 27 december 2012


Ingekomen aanvraag Exploitatievergunning Coffeeshop

Zaaknummer, Adres/Omschrijving, Datum binnenkomst

12/3373, Grote Berg 22A, horecabedrijf Coffeeshop the Grasshopper, 23-11-2012

De ingekomen aanvragen exploitatievergunning coffeeshop zijn uitsluitend ter kennisgeving en liggen niet ter inzage. Hiertegen staat nog geen bezwaarmogelijkheid open.

Hebt u direct belang bij deze beslissing? Dan kunt u binnen zes weken, nadat het besluit aan de aanvrager bekend is gemaakt, schriftelijk bezwaar maken. U kunt het bezwaarschrift richten aan burgemeester en wethouders, ter attentie van de sector Juridische Zaken, Postbus 90150, 5600 RB Eindhoven.
Hebt u een spoedeisend belang? Het bezwaarschrift houdt de werking van het besluit niet tegen. U kunt naast het bezwaarschrift de voorzieningenrechter vragen om een voorlopige voorziening. Richt uw verzoek aan de rechtbank te 's-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

Het hoofd van de sector Vergunningen, Toezicht & Handhaving geeft kennis dat onderstaande aanvragen om omgevingsvergunning zijn ingediend. Wilt u weten voor welke activiteit(en) de omgevingsvergunning is aangevraagd? U kunt meer informatie vinden op www.eindhoven.nl/vergunningaanvragen. Hier staan alle aangevraagde deelvergunningen vermeld.