23 november 2014

ED 19-09-2014 Schot gelost nabij Nightingale op de Wal in Eindhoven, niemand gewond



Op de Wal in Eindhoven is vrijdagochtend vroeg geschoten. Bert Jansen
Op de Wal in Eindhoven is rond 5 uur vrijdagochtend een schot gelost. Dat gebeurde ter hoogte van nachtclub Nightingale, vlakbij de kruising met de Grote Berg. Daarbij zijn geen gewonden gevallen.
De politie zette een deel van de weg af. De technische recherche zocht naar sporen  - zoals een kogelhuls nabij - Nightingale.  Het is nog onduidelijk of de nachtclub iets te maken heeft met de schietpartij.
De politie verwacht in de loop van vrijdagochtend meer informatie te kunnen geven.

http://www.politie.nl/nieuws/2014/september/19/09-getuigen-gezocht-van-schietincident.html

Getuigen gezocht van schietincident
  • Laatste update: 19-09-2014 | 10:24
Eindhoven - De politie zoekt getuigen van een schietincident dat vrijdagochtend plaatsvond in het centrum van Eindhoven.
Rond 4.15 uur kwam bij de politie een melding binnen van een schietincident aan de Wal. Bij de ingang van een nachtclub zou een man hebben geschoten en er daarna vandoor zijn gegaan. Er raakte niemand gewond. De politie heeft in de omgeving van de zaak technisch onderzoek verricht en met een aantal getuigen gesproken. Er wordt onderzoek gedaan naar de achtergrond van het incident en de politie is op zoek naar de schutter.
Mensen die iets hebben gezien of andere informatie hebben over het schietincident kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844. Anoniem informatie delen kan op 0800-7000.

Geen opmerkingen: